Perfekte gulv

Kan det virkelig være så enkelt å få perfekte gulv? Vi har hørt spørsmålet før, og svaret er heldigvis:
JA. Her er den uimotståelig enkle løsningen for deg som ikke er håndverker eller betongekspert: Weber gulvavretting , som er selvutjevnende flytesparkler som blandes med vann og deretter helles rett på gulvet.

Forarbeidet er såre enkelt: Først rengjøring av undergulvet. Deretter påføring av såkalt primer. Det tar ikke mange minuttene. Primervæske helles på gulvet og kostet utover med en myk kost. Primeren har som oppgave å lage god vedheft til underlaget, forsegle overflaten og forhindre at underlaget suger opp vann.

Neste operasjon må gjøres når primeren har dannet en film, senest 24 timer etter påføring.
Det du gjør, er å blande Weberproduktet med vann etter et bestemt blandingsforhold.

Her kan du ikke bomme, blandingsforholdet står beskrevet på sekkene, så det er bare å følge oppskriften. Resultatet blir en jevntflytende masse, blandetid og metode finner du også beskrevet på sekken. Vi leverer fullt blandeutstyr tilpasset produktene. 

Deretter helles den ferdigblandede massen ut på gulvet og jevnes ut med en tannsparkel.
Det er ikke nødvendig at dette gjøres perfekt. Formålet er bare å spre massen noenlunde jevnt utover gulvet. Det var faktisk det hele. Nå er det bare å overlate resten til tiden og tyngdekraften. Akkurat som vann som fryser til is og får en helt vannrett flate, så blir også gulvet ditt helt rett og helt perfekt ved bruk av Weber gulvavrettingssystem.

Og den ventetiden vi snakker om her, har aldri skremt noen fra å velge en Weber-løsning: Det tar ikke mer enn fra 2-3 timer og opp til ett døgn å få det hele perfekt.

Da er gulvet ferdig og perfekt avrettet, gjennomherdet og klar for å belegges med fliser, vinyl eller hva du måtte ønske. Eventuelt kan det brukes som betonggulv slik det står.
 

1